Nieuwsbrief van april
Heb je onze laatste nieuwsbrief al gezien? Deze staat weer vol nieuwtjes, tips en recepten. Zo maak je kennis met penningmeester Luc, geeft Hanna tips hoe je ei-vrij kookt en [&hel
PFAS in je eieren? Tijd voor plantaardige vervangers!
HFF’s Hanna: ‘Ik weet niet hoe jij je voelde na het berichtje van de RIVM over de PFAS in eieren uit eigen tuin. Ik werd boos, verdrietig en eerlijk gezegd […]
Even voorstellen
Sinds begin dit jaar is Luc onze nieuwe penningmeester. Hij nam het stokje over van Rogier. Bekend met HFF was hij al. Luc is namelijk ook één van onze enthousiaste […]
Recept april: hummus met postelein
HFF’s foodie Mascha: “Een vriendin vroeg of ik nog wat winterpostelein wilde voordat ze de bak ging ruimen. Het nieuwe zaaiseizoen staat immers voor de deur. Heb je gen
Nieuwsbrief maart
Heb je onze maart-nieuwsbrief al gelezen? Met daarin onder andere de vacature voor Gered Voedsel Coördinator, een fijn recept van Mascha en een kort verslag van onze bijdrage aan
Vacature: Gered Voedsel Coördinator
Haarlem Food Future (HFF) timmert lekker aan de weg in Haarlem en omgeving. De club van bevlogen professionals maakt zich hard voor het welzijn van alle Haarlemmers op het gebied [
Recept maart: aardappel-preisoep
Van 3 t/m 9 maart was het de Nationale week zonder vlees en zuivel. Voor de één een makkie en voor de ander best uitdagend. Wanneer je eenmaal in een […]
Nieuwsbrief Februari
Onze februari-nieuwsbrief staat weer boordevol plannen, (film)tips, een fijn recept en evenementen waar je ons kunt vinden. Zo staan we op 8 maart op Festival Circulair in de Haarl
Persbericht: Afgelopen jaar 67.500 kilo voedsel gered
Het afgelopen jaar heeft het team van voedsel redders van Haarlem Food Future (HFF) ruim 6.000 kratten voedsel gered van de afvalcontainers van supermarkten. Dat komt neer op 67.50