Zelf (vegan) ijsjes maken
HFF’s Hanna geeft tips voor een meer ‘vegan way of life’. Daar horen natuurlijk – zeker in de zomer – lekkere ijsjes bij. En die maak je heel gemakkel
Heerlijk in juni: couscous met bimi en tomatensaus
HFF’s foodie Mascha zet voor deze maand een heerlijke en snelle couscous op tafel. “Een lekkere doordeweekse maaltijd vol nutriënten! Dit gerecht zet je in een oogwenk
Nieuwsbrief van mei
Check onze nieuwsbrief van mei en lees onder andere meer over het Food Film Fest, Mascha’s bonenbrood, Hanna’s zadenpower-tip en leuke Food Book brood-favorieten. Naa
Hanna’s tip: voeg eens wat zadenpower toe
HFF’s Hanna: “Wist jij dat je met zaden en pitten heel gemakkelijk meer Omega 3 toevoegt aan jouw maaltijd? Super voedzaam, zonder veel gedoe. Door dagelijks een lepel
Recept van mei: bonenbrood bakken
Foodie Mascha: “Vraag jij je wel eens af of je genoeg eiwitten binnenkrijgt als je minder dierlijke producten eet? Tip: eet eens wat vaker bonen. Ze worden niet voor niets [&hell
Nieuwsbrief van april
Heb je onze laatste nieuwsbrief al gezien? Deze staat weer vol nieuwtjes, tips en recepten. Zo maak je kennis met penningmeester Luc, geeft Hanna tips hoe je ei-vrij kookt en [&hel
PFAS in je eieren? Tijd voor plantaardige vervangers!
HFF’s Hanna: ‘Ik weet niet hoe jij je voelde na het berichtje van de RIVM over de PFAS in eieren uit eigen tuin. Ik werd boos, verdrietig en eerlijk gezegd […]
Even voorstellen
Sinds begin dit jaar is Luc onze nieuwe penningmeester. Hij nam het stokje over van Rogier. Bekend met HFF was hij al. Luc is namelijk ook één van onze enthousiaste […]
Recept april: hummus met postelein
HFF’s foodie Mascha: “Een vriendin vroeg of ik nog wat winterpostelein wilde voordat ze de bak ging ruimen. Het nieuwe zaaiseizoen staat immers voor de deur. Heb je gen