Workshop Creatief koken met Gered Voedsel
Er zijn nog een paar plekjes vrij! Doe je mee op woensdag 15 oktober en vrijdag 7 november? Deelname is gratis. Meld je aan via hanna@haarlemfoodfuture.nl
Voedselredder Marion: ‘Dit is prachtig en dankbaar werk’
💥 Even voorstellen. Dit is Marion (59). Zij is één van onze enthousiaste voedselredders.Twee ochtenden per week haalt ze tenminste-houdbaar-tot-voedsel op uit de supermarkt, d
Restjes over? Quesadilla’s!
Afgelopen week was het Verspillingsvrije Week (misschien heb je me gespot in een van de filmpjes). In deze week was er extra aandacht voor de feiten en cijfers. Wist jij […]
Even voorstellen: voedselredder Ina
💚 Verbeter de wereld (een beetje): word Voedselredder💚 “Hoi, ik ben Ina, een zingende pensionado en sinds 2024 voedselredder bij Haarlem Food Future. In het voorjaar va
Hanna’s plantaardige BBQ-tips
HFF’s Hanna: “Het seizoen van de straatfeestjes en nazomer BBQ’s is weer in volle gang. Vind je het leuk om naast jouw favorieten ook een wat nieuwe receptjes uit
Zelf maken: frozen fruits
Foodie Mascha: “Je herkent het vast. Zet je je mes in een peer of perzik, blijkt die nog kneiterhard te zijn. Gooi hem niet weg, maar vries ‘m in.” “Met […]
Zelf (vegan) ijsjes maken
HFF’s Hanna geeft tips voor een meer ‘vegan way of life’. Daar horen natuurlijk – zeker in de zomer – lekkere ijsjes bij. En die maak je heel gemakkel
Heerlijk in juni: couscous met bimi en tomatensaus
HFF’s foodie Mascha zet voor deze maand een heerlijke en snelle couscous op tafel. “Een lekkere doordeweekse maaltijd vol nutriënten! Dit gerecht zet je in een oogwenk
Nieuwsbrief van mei
Check onze nieuwsbrief van mei en lees onder andere meer over het Food Film Fest, Mascha’s bonenbrood, Hanna’s zadenpower-tip en leuke Food Book brood-favorieten. Naa

