Kok in de Klas

Kok in de Klas wil kinderen van groep 6, 7 en 8 enthousiasmeren om te gaan koken! Jaarlijks wordt een nieuw recept gepresenteerd met bijbehorend lesmateriaal. Het recept kan worden gemaakt samen met een echte kok in de klas, of kook met de klas mee met een kok op het digibord. Het Kok in de […]

Nationale Week zonder Vlees & Zuivel (4 t/m 10 maart)

Eten zonder vlees (en zuivel) hoeft echt niet ingewikkeld te zijn. Bovendien lever je een mooie bijdrage aan het verminderen van de CO2-uitstoot. Doe je mee deze week? Lekkere recepten vind je genoeg op de site! Check ze hier.

Food speed date (2e Haarlems Food Evenement)

Het Badhuis Leidseplein 49, Haarlem

Op maandagavond 4 maart is ons 2e Haarlems Food Evenement: de Food Speed Date. Van 18.00 tot 20.00 uur is er in het Badhuis de mogelijkheid voor allerlei voedselinitiatieven uit de stad om elkaar - onder het genot van een soepje met brood - beter te leren kennen. Misschien is er al een initiatief waar […]

Week van de Circulaire Economie (11 t/m 16 maart)

Ontdek het programma voor De Week van de Circulaire Economie 2024! Verken diverse evenementen verspreid door het hele land, variërend van workshops en rondleidingen tot (online) lezingen en nog veel meer.

Back To Top

Haarlem Food Future (HFF) werkt samen met inwoners, ondernemers, stadslandbouwers, boeren, horeca, onderwijs en de gemeente aan het verduurzamen van de voedselvoorziening van Haarlem. Daarvoor richten wij ons bijvoorbeeld op meer ruimte voor stadslandbouw, voedseleducatie en het tegengaan van voedselverspilling.

Social