DoeMee.Workshops Haarlem Food Kids

Workshops Haarlem Food Kids

Haarlem Food Future lanceert Haarlem Food Kids! Een beweging voor kinderen (van basisschoolleeftijd) om ze door middel van leuke activiteiten kennis te laten maken met de oorsprong van eten en ze te leren gezonde en duurzame voedselkeuzes te maken.

Ter introductie van Haarlem Food Kids organiseren we op zaterdag 11 juni van 10.00 tot 12.00 uur een evenement bij de Haarlemmer Kweektuin waar kinderen mee kunnen doen met 3 leuke mini-workshops. We gaan een gezonde power smoothie maken, een duurzaam voedselspel spelen in de tropische kas én creatief aan de slag om van groente & fruit leuke sieraden te maken.

• Kosten: € 5,- per kind

Graag deze bijdrage vooraf overmaken o.v.v. naam van het kind. Dit is de betaallink. Start op het veld bij de ingang Kweektuin.

Meer info via info@haarlemfoodfuture.nl

Back To Top

Haarlem Food Future (HFF) werkt samen met inwoners, ondernemers, stadslandbouwers, boeren, horeca, onderwijs en de gemeente aan het verduurzamen van de voedselvoorziening van Haarlem. Daarvoor richten wij ons bijvoorbeeld op meer ruimte voor stadslandbouw, voedseleducatie en het tegengaan van voedselverspilling.

Social