DoeMee.Wij zoeken een penning-meester

Wij zoeken een penning-meester

Houd jij van cijfertjes, word je blij van het opstellen van begrotingen, btw-aangiftes en jaarstukken én wil jij je graag inzetten voor een mooi en goed doel in onze stad? Dan is onze functie van penningmeester geknipt voor jou!

Als penningmeester ben je tevens bestuurslid van Haarlem Food Future; een mooie én gezellige manier om je vrijwillig in te zetten voor de stichting. Samen stimuleren we gezonde en duurzame voedselkeuzes in Haarlem, zodat elke inwoner van onze stad daar op een betaalbare manier toegang tot heeft. Bovendien timmeren we hard aan de weg als het gaat om het verminderen van voedselverspilling. Help je mee?

Wat ga je doen?

  • Beheren en binnenhalen van financiën (het binnenhalen is een gezamenlijke bestuursverantwoordelijkheid);Opstellen van de jaarlijkse begroting;
  • Voorbereiden van de jaarstukken (balans, winst verliesrekening);
  • Betalen van facturen en vrijwilligersvergoedingen;
  • Contracten opmaken voor vrijwilligers;
  • Verzorgen van de btw-aangifte;
  • Deze functie is onbezoldigd en kost je een paar uur per maand;

Heb je vragen of wil je graag onze nieuwe penningmeester zijn? Mail naar info@haarlemfoodfuture.nl t.n.v. Marjan de Boer.

Back To Top

Haarlem Food Future (HFF) werkt samen met inwoners, ondernemers, stadslandbouwers, boeren, horeca, onderwijs en de gemeente aan het verduurzamen van de voedselvoorziening van Haarlem. Daarvoor richten wij ons bijvoorbeeld op meer ruimte voor stadslandbouw, voedseleducatie en het tegengaan van voedselverspilling.

Social