Recept van de maand: groentencurry met spitskool
HFF’s foodie Mascha kookt graag lokaal en met het seizoen mee. Goed voor het klimaat en de natuur. Daarom staat er in november spitskool op het menu. Net als Chinese […]
Haarlems food book gelanceerd
Vandaag lanceerden wij het Haarlems food book tijdens het Haarlems Voedsel Evenement in het Kweekcafé. In dit boek vind je 40 voedselinitiatieven uit de stad en omstreken. Bedoeld om deze […]
Wij doen mee aan het Food.Film.Fest.
Van 10 november tot 10 december organiseert Voedsel Anders het Film.Food.Fest. Over heel Nederland worden er films vertoond om zoveel mogelijk mensen te inspireren over hoe voedsel anders kan. Ook […]
Programma Haarlems Voedsel Evenement 17 november bekend
Op vrijdag 17 november organiseren wij het Haarlems Voedsel Evenement in het Kweekcafé in Haarlem-Noord. Deze ochtend bespreken we met alle betrokken partijen – van inwoners, ondernemers tot bestuurders – […]