DoeMee.HFF Food Keet groot succes

HFF Food Keet groot succes

Wat een topdag was het zaterdag 16 maart, toen onze HFF-food keet volop stond te shinen op Festival Circulair. Dit 2-daagse festival was onderdeel van de Week van de Circulaire Economie 2024. 

De soep die we maakten van gered voedsel uit de supermarkt dat anders wordt weggegooid, was niet aan te slepen. Er gingen minstens 200 kopjes vegan minestrone-, tomaat-paprika- en pompoensoep doorheen. Leuk detail: de kopjes komen allemaal uit kringloopwinkels. Geroosterd broodje met gebakken paddenstoeltjes of muhammara erbij (ook allemaal van gered voedsel); echt smullen.

Mooie gesprekken volgden, net als onze duizendste volger op insta🎉. Ons food book werd vaak bekeken (en verkocht), nieuwe vrijwillige voedselredders meldden zich aan en we namen veel complimenten in ontvangst. Dank 😊.

Help je mee?
Dus ben jij geraakt wat wij als HFF doen en wil jij je ook graag inzetten voor gezonde, duurzame, eerlijke en betaalbare voeding voor alle Haarlemmers? Laat het ons weten via info@haarlemfoodfuture.nl. Je bent van harte welkom! 
Wil je meer weten over het voedsel redden? Je leest het hier. 

Bedankt @nme_haarlem! Het was een fantastisch festival met een prachtige opkomst.

Back To Top

Haarlem Food Future (HFF) werkt samen met inwoners, ondernemers, stadslandbouwers, boeren, horeca, onderwijs en de gemeente aan het verduurzamen van de voedselvoorziening van Haarlem. Daarvoor richten wij ons bijvoorbeeld op meer ruimte voor stadslandbouw, voedseleducatie en het tegengaan van voedselverspilling.

Social