DoeMee.17 november: Haarlems Voedsel evenement

17 november: Haarlems Voedsel evenement

Om ervoor te zorgen dat alle Haarlemmers makkelijk en betaalbaar, gezond en duurzaam kunnen (blijven) eten, zal ons huidige voedselsysteem behoorlijk moeten veranderen. Om dit te bereiken, onderzoekt Haarlem Food Future hoe we dit proces in Haarlem het beste kunnen aanpakken.

Daarvoor willen we ook jou om input vragen en je uitnodigen voor het Haarlems Voedsel evenement op vrijdag 17 november 2023 van 11.00 tot 12.30 uur

Tijdens dit evenement gaan we met elkaar in gesprek over hoe we de gewenste verandering het beste kunnen inzetten. Gaan bewoners, ondernemers, overheidsinstellingen, gemeentelijke beleidsmakers en bestuurders gezamenlijk deze uitdaging aan? Andere steden doen dit bijvoorbeeld via een voedselraad. Misschien een idee voor Haarlem?

Het Haarlems food book
Ook presenteren we deze ochtend het ‘Haarlems food book’. Een actueel boek waarin lokale voedselinitiatieven vertellen op welke manier zij bijdragen aan het veranderen van het Haarlemse voedselsysteem. 

Lunch in ’t Kweekcafé
Deze ochtend sluiten we af met een lunch in het Kweekcafé. Eet je mee? Reserveer je plekje door je voor zondag 12 november aan te melden en een bedrag van 7,50 euro over te maken via dit betaalverzoek. Graag ovv van jouw naam. 

Aanmelden kan via deze link

Back To Top

Haarlem Food Future (HFF) werkt samen met inwoners, ondernemers, stadslandbouwers, boeren, horeca, onderwijs en de gemeente aan het verduurzamen van de voedselvoorziening van Haarlem. Daarvoor richten wij ons bijvoorbeeld op meer ruimte voor stadslandbouw, voedseleducatie en het tegengaan van voedselverspilling.

Social